Language:  
[Other]
Locate a PADI Shop

PADI Mobile App

Nieuw! Download de gratis PADI-app


Nieuw! PADI heeft een scuba nieuws pagina ontwikkeld voor de PADI App. Met deze nieuwe pagina kun je het laatste scuba nieuws, events en mededelingen direct op je mobiel ontvangen.  

Heb je je ooit ergens spontaan afgevraagd: “Hé, zou hier in de buurt een PADI-duikwinkel zijn?” Met de gratis PADI-app voor je Apple- of Android-mobieltje of –tablet heb je dit in mum van tijd opgezocht. De app maakt het mogelijk om met behulp van je telefoon PADI Dive Centers of Resorts van overal ter wereld aan de hand van de woonplaats, staat of postcode op te zoeken – of om op basis van je huidige positie (locatie) het dichtstbijzijnde PADI Dive Center of Resort te selecteren.

De PADI-app biedt je de keuze tussen een overzichtskaart of een lijst van PADI Dive Centers en Resorts die zich in de nabijheid van jouw zoekopdracht bevinden. PADI Dive Centers en Resorts die zich in de nabijheid  

  • De lijstversie begint met het duikcentrum dat het meest dichtbij ligt en toont de naam en het telefoonnummer van de duikwinkel, plus de afstand in mijlen of in kilometers.
  • De overzichtskaart toont een speld op iedere locatie waar zich een duikcentrum bevindt. Als je de cursor over een speld laat gaan wordt de winkelnaam en telefoonnummer getoond. 

Je kunt ook op het centrum klikken voor meer details zoals contactgegevens en de PADI-classificatie. Bij sommige zoekresultaten zul je zelfs dingen te zien krijgen als welke PADI-cursussen en merken duikuitrusting er bij het centrum worden aangeboden, en ga zo maar door.

Scuba Nieuws
De scuba nieuws knop geeft je het laatste scuba nieuws, events en mededelingen rechtstreeks op je mobiele telefoon.

PADI eCard™
Binnenkort verkrijgbaar! met de PADI eCard, heb je toegang tot je brevetten op je mobiele telefoon. Je hebt dus meteen het bewijs van je brevettering of je kunt opscheppen tegen familie en vrienden.
 

Neem een rondleiding van hoe de PADI-app werkt (PDF)

Download voor: 

Meer nieuwe opties zijn in ontwikkeling en worden toegevoegd aan de PADI App, blijf ons volgen. 

 

bannereLearning.jpg