Language:  
[Other]
Locate a PADI Shop

Digitale onderwaterfotografie (Digital Underwater Photographer)

De PADI Digitale onderwaterfotografiecursus en de PADI Onderwaterfotografiecursus

Onderwaterfotografie is een van de populairste duikspecialty’s, en de opmars van digitale onderwaterfotografie heeft dat makkelijker en leuker gemaakt dan ooit tevoren. Daarom zijn er in feite twee PADI Onderwaterfotografie-cursussen. In de PADI Digitale onderwaterfotografie-cursus ga je snel aan de slag met hedendaagse moderne digitale apparatuur, of je nu een compactcamera gebruikt of een ingewikkelde digitale spiegelreflexcamera net als beroepsfotografen. De PADI Onderwaterfotografie-cursus is een meer traditionele fotografiecursus waarin wordt gewerkt met conventionele fotoapparatuur.

Volg als snorkelaar of duiker onderwaterfotografielessenWaarom het zo leuk is

Het leuke aan deze cursus is dat je leert om foto’s te maken die je met je vrienden, kennissen en familie kunt delen. Het is een fantastische manier om je avonturen nogmaals te beleven.

Krijg college credit (studiepunten)

Je kunt eventueel college credit krijgen voor de PADI Onderwaterfotografie-cursus.

Wat je leert

  • Hoe je het onderwatercamerasysteem kiest dat het beste bij je past.
  • De MEA-methode van PADI waarmee je snel prachtige foto's maakt
  • De drie belangrijkste principes voor goede onderwaterfoto's


Klaar om te beginnen? Volg nu de PADI Digital Underwater Photographer-cursus Online!! (alleen in het Engels beschikbaar)

 

onderwaterfotografie

Neem voor de aanschaf van studiematerialen en duikapparatuur contact op met je plaatselijke PADI-duikwinkel of -resort. 

 

Volg nu de PADI Digital Underwater Photographer-cursus Online!!! (alleen in het Engels beschikbaar) 

 

Je volgende avontuur

Laat je vrienden en kennissen de foto’s zien die je tijdens je duikavonturen hebt gemaaktTwee specialty’s die je heel goed kunt combineren met onderwaterfotografie zijn de PADI Verrijkte luchtduiker-cursus en de PADI Droogpakduiker-cursus en je bent dan tevens goed op weg omPADI Master Scuba Diver te worden. Met de PADI Verrijkte luchtduiker-cursus heb je meer tijd onder water zodat je meer tijd hebt om foto’s te maken. Bij een koeler klimaat kun je in een droogpak langere tijd prettig duiken, en meer duiken maken.

In de Trimtechniek-cursus (Peak Performance Buoyancy) krijg je handige tips om zo goed mogelijk uit te loden en je vaardigheden te optimaliseren zodat je je in een betere positie bevindt om de perfecte foto te maken.

 

PADI-duikcursussen 

bannereLearning.jpg