Language:  
[Other]
Locate a PADI Shop

Discover Rebreather

Discover Rebreather


Wil je een keer met de allernieuwste duikapparatuur duiken en meer te weten komen over rebreathertechnologie? Dan is het Discover Rebreather-programma de uitgelezen kans om het duiken met een recreatieve of technische closed-circuitrebreather (CCR) eens onder begeleiding uit te proberen.

Als je minimaal 18 jaar oud bent, gebrevetteerd duiker bent en minimaal 15 duiken hebt gemaakt en gelogd, mag je aan het programma deelnemen.

Tijdens het programma:

  • leer je de verschillen kennen tussen rebreathers en ‘gewone’ open-circuitscubasystemen
  • kom je meer te weten over twee standaardtypen rebreathers
  • krijg je te horen hoe rebreathers werken

Je gaat uiteraard ook het water in om met een rebreather te duiken. Je PADI Rebreather Instructor of Tec CCR Instructor zal je nieuwe handsignalen laten zien die speciaal voor duiken met een rebreather in het leven zijn geroepen. Daarnaast leer je wat de rebreather je via de afstandbediening, het head-updisplay (HUD) en geluidssignalen zoal meedeelt. Je zult ook de verschillen gaan ervaren in drijfvermogen als je met een rebreather afdaalt, een opstijging maakt of er mee gaat zweven. En je zult het mondstuk gaan omzetten en overschakelen op je back-up, namelijk een open-circuitsysteem. Dit alles vindt plaats in het heldere, rustige water van een zwembad of van een beschut deel van het buitenwater, zodat je lekker relaxed de nieuwe uitdagingen en voordelen van het duiken met een rebreather kunt ontdekken.

Tec Flowchart 06Mar2012Discover TecTec 40Tec 45Tec 50Tec Trimix 65Tec Gas BlenderTec SidemountTec Trimix DiverDiscover RebreatherTec CCR QualifierTec CCR RefresherRebreather DiverAdvanced Rebreather DiverRebreather QualifierRebreather RefresherOpen Water Scuba InstructorTec Gas Blender InstructorMaster Scuba Diver TrainerTec InstructorTec Deep InstructorTec Sidemount InstructorTec Trimix InstructorTec 40 CCRTec 60 CCRTec 100 CCRImage Map

bannereLearning.jpg