Language:  
[Other]
Locate a PADI Shop

Semiclosed Rebreather

De PADI Semi-closed Rebreather-cursus

Als nieuwigheden en duiken je bekoren, moet je de semi-closed rebreather-cursus eens proberen.

Waarom het zo leuk is

Het belangrijkste kenmerk van een semi-closed rebreather is dat er minder bellen vrijkomen en het stiller is, zodat je dichter bij de schuwe dieren kunt komen.

Wat je leert

In de semi-closed rebreather-specialty leer je de speciale procedures voor duiken met een semIn de PADI Semi-closed Rebreather-cursus kun je dichter bij het schuwe onderwaterleven komen, zoals bij deze tamme mantai-closed rebreather. Deze bevat speciale duikplanning, organisatie, procedures en potentiële gevaren, die meestal behoorlijk verschillen van ‘normale’ duiken (open systeem).
Er wordt specifiek gewerkt met de kenmerken, accessoires, het onderhoud en correct gebruik van de Draeger Semi-closed Rebreather. Je maakt minimaal één duik in beschut water en minstens drie buitenwaterduiken. Hierin leer je:

  • Voor- en nadelen van de rebreather
  • In elkaar zetten, uit elkaar halen en onderhoud
  • Duikplanning en noodprocedures met semi-closed rebreathers

 

Rebreathercursus

Neem voor de aanschaf van studiematerialen en duikapparatuur contact op met je plaatselijke PADI-duikwinkel of -resort 


Je volgende avontuur

Als je met een rebreather duikt en heel dicht bij de onderwaterdieren kunt komen, wil je die momenten waarschijnlijk met je onderwatercamera vastleggen. In de PADI Digitale onderwaterfotografie-cursus krijg je de tips die je nodig hebt om met fantastische foto’s thuis te komen.

PADI-duikcursussen 

bannereLearning.jpg