Language:  
[Other]
Locate a PADI Shop

Master Scuba Diver-kwalificatie

Scherp je vaardigheden aan met de PADI Master Scuba Diver-kwalificatie

Hoor bij de beste van de besten in de sportduikwereld. Word PADI Master Scuba DiverJe bent gepassioneerd. Je wilt je voegen bij de besten van de besten uit de sportduikwereld. Je wilt het duikleven leven en de onderwaterwereld verkennen en overal naartoe om dingen te zien die je nog nooit hebt gezien.

Is dat meer dan luchtkastelen bouwen?

Zeker weten! Doe het door PADI Master Scuba Diver te worden – een kwalificatie waarmee je bij de besten hoort – je opent daarmee de deur naar eindeloos avontuur en mogelijkheden door de ervaring en de duikopleiding die je in een klasse apart plaatsen.

Waarom het zo leuk is

Duik als PADI Master Scuba Diver vol zelfvertrouwen op plekken die meer uitdaging biedenMet de PADI Master Scuba Diver-kwalificatie heb je het hoogste niet-professionele niveau in het PADI-systeem van duikopleidingen bereikt. Dat betekent dat je behoorlijk wat opleiding en ervaring hebt gekregen in verschillende soorten duikomgevingen. Zie alle specialtycursussen die er zijn.

Deelnamevereisten

Afhankelijk van waar je woont kun je in aanmerking komen voor speciale extra’s als je de PADI Master Scuba Diver Challenge vandaag aangaat.

Ga de PADI Master Scuba Diver Challenge aan

Want it. Live it. Dive it.™

Voor meer informatie over de PADI Master Scuba Diver-kwalificatie kun je contact opnemen met je plaatselijke PADI-duikwinkel of -resort, waar je kunt uitvinden welke opties er zijn voor PADI-cursussen

Afhankelijk van waar je woont kun je tevens in aanmerking komen voor gratis presentjes als je aan je Master Scuba Diver-kwalificatie werkt via de Specialty van de maand.

 

PADI-duikcursussen 

bannereLearning.jpg